Events

Popwise events

Popwise organiseert events waarbij je kunt optreden en podiumervaring opdoen. Dit gebeurt in samenwerking met partners in en rondom Oisterwijk. Jij kunt spelen, het publiek krijgt live muziek!

We zijn erg actief! Kijk hieronder maar eens wat we zo al hebben gedaan en nog gaan doen. Klik op een link voor meer info, foto’s en filmpjes!

Komende events

Popwise wenst iedereen fijne kerstdagen! én een bruisend muzikaal 2020!, docenten, docententeam, de docenten, alle docenten

Popwise wenst iedereen fijne feestdagen

Popwise wenst iedereen fijne feestdagen

Popwise wenst iedereen fijne feestdagen en een bruisend muzikaal 2020!
Met trots kijken we terug op een bruisend jaar waar Popwise zichzelf op talloze plekken liet zien met optredens en activiteiten in en rondom Oisterwijk. Weten jullie het nog?
Onze samenspelweek in februari- onze gezellige bandavond in ‘Curnonsky’ -leerlingenafsluiting in juli -optreden bij ‘Roseph’-
wintermarkt bij kasteel Nemelaer en als hoogtepunt Winterglo’w op 13 en 14 december bij restaurant Sec, Willeke den Draaier en het plein bij de Hema.

Complimenten voor onze leerlingen die ieder jaar weer een stapje verder komen en het leuk vinden om op te treden. Daar doen we het natuurlijk voor.

Jubileumfestival ‘Popwise Live’.
In 2020 bestaat Popwise 5 jaar. We gaan dit uitgebreid vieren met een ‘Popwise Live’ festival op zondag 28 juni. Houd deze datum alvast vrij in je agenda.

Popwise is er ook voor jou in 2020!
Heb je je voorgenomen om in het nieuwe jaar iets met muziek te doen? Popwise is er ook voor jou! Voor alle leeftijden en niveaus bieden we lessen en bandjes.  Meld je gerust aan voor een proefles. Onze deuren staan open. Meer info: www.popwise.nl.

Popwise wenst iedereen fijne kerstdagen! én een bruisend muzikaal 2020!, docenten, docententeam, de docenten, alle docenten

Het popwise team wenst u fijne feestdagen!

Bandleden gezocht

Bandleden gezocht

Bandleden gezocht

Zin om in een band te spelen!? Grijp je kans! Bandleden gezocht!

We zijn drie bandjes aan het samenstellen. Hiervoor zoeken we:
– zangeres (13 – 15 jaar)
– drummer en bassist (18 – 25 jaar)
– zanger(es), drummer en bassist (38 – 50 jaar)

Wil jij? Ken je iemand? Tag iemand of deel dit bericht!

Stuur een mail en kom gerust kijken op een van de bandavonden!

Meer weten? info@popwise.nl

Ons bericht op facebook!

Bandleden gezocht

Vorige events

Er zijn momenteel geen toekomstige events.