piano, popwise, BOB, borrel

Jolie speelt piano op de BOB borrel in Tiliander

Jolie speelt piano op de BOB borrel in Tiliander

Popwise is gevraagd om achtergrond muziek te verzorgen tijdens de Bob borrel. Jolie verzorgde pianoachtergrond muziek tijdens deze Bob borrel in Tiliander.

Op dinsdag 16 januari is de Happy New BOB Borrel in Tiliander in Oisterwijk. Tiliander (vernieuwd, net als je kalender) is een plek waar dandy’s, dichters, kunstenaars, freubelaars en zeker ook ondernemers elkaar ontmoeten. Kom cultuur en natuur snuiven, geef elkaar een stevige hand of drie klapzoenen op een gloednieuw jaar, dat nog blanco en veelbelovend voor ons ligt.

 

375 bezoekers waren er dit jaar op onze Happy New BOB Borrel bij het vernieuwde Tiliander in Oisterwijk. Voor het eerst hadden we tijdens de BOB Talkshow twee gasten: Peter Janssen van Janssen Aannemers en Etiënne Luijten van Van Geel Heftruckservice. Patty Pitt interviewde ondernemers op Brabantse wijze over onder meer hun succesfactor en de biergoochelaar deed de aanwezigen versteld staan met zijn magische trucs.

Met dank aan: TilianderGrapedistrictBrownies & downieSSEC eten en drinkenrestaurant ZININLittle Asia CuisineBij RobèrtRabobankPot & VaasThe Adventure en First Impression.

https://www.regio-business.nl/agenda/16-01-2018/bob-borrel-tiliander-oisterwijk/

Fotografie: Bas Haans

Piano, popwise, BOB, borrel, keyboard