Anna

“Zingen is een manier om plezier te beleven en meer zelfvertrouwen te krijgen. Heb je zin om met mij naar jouw eigen stem te gaan zoeken? :)”

Mijn naam is Anna en ik geef les in zang en (zang)performance. Ook kan ik je leren om op een eenvoudige manier jezelf op de piano te begeleiden en heb ik ervaring met het herstellen na een stembandenoperatie.

Als klein meisje zong ik al een heel liedrepertoire en leerde ik van mijn vader piano spelen, die zelf pianodocent is. Muziek is mij met de paplepel ingegoten en is mijn tweede natuur. Zingen is voor mij een manier om mij te uiten. Graag wil ik deze passie met anderen delen en heb daarom zin om met jou te werken!

Mijn zangcarrière startte op 13-jarige leeftijd toen ik de Nederlandse Birdy contest bij Giel Beelen won. Ik bracht mijn eigen EP uit via Universal Records en ging door met het schrijven van mijn eigen muziek. Na het afronden van mijn vooropleiding aan het conservatorium in Tilburg, onderging ik een operatie aan mijn stembanden. Mijn worsteling tijdens het herstel van mijn stembandenoperatie leverde mij veel extra ervaring op in het technisch onderhouden van mijn stem en het overwinnen van onzekerheid. Na dit herstel studeerde ik aan het Rock City Instituut in Eindhoven, waar ik eigen songs schreef en deze tot op de dag van vandaag uitwerk en ten gehore breng met gitarist & producer Djanyl Banwarie onder de naam “JAYAH”.

In mijn lessen gaat het er vooral om dat je jezelf op je gemak voelt en plezier beleeft in wat je doet. Jouw eigen inbreng en creativiteit zijn daarom niet weg te denken. En zoals ik zeg, zingen doe je vanuit je hart en met je hele lijf. Daarom is er naast zangtechniek veel ruimte voor muziekbeleving en performance. Zingen is een manier om plezier te beleven en meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik ben super enthousiast en heb er zin in om mijn enthousiasme en kennis met jou te delen.

Heb je zin om met mij naar jouw eigen stem te gaan zoeken? Meld je dan snel aan voor een gratis proefles!

Anna Verhoeven