Pianoles Berkel-Enschot

Pianoles in Berkel-Enschot: alle kanten op

Pianospelen is een hobby voor iedereen: kinderen, oudere leerlingen en volwassenen. Pianoles is de laatste jaren sterk veranderd. Waar je vroeger met blokfluit moest beginnen, kun je tegenwoordig al heel snel bekende liedjes en akkoorden spelen. Maar, let op! … bij Popwise leer je juist meer. We geven je een brede basis, zodat je alle kanten op kunt: pop, jazz, blues of klassiek pianospelen. Die goede technische basis vinden we heel belangrijk. Want hierdoor kun je álles leren wat je met de piano kan.

Kinderen vinden het meestal leuk om popliedjes te spelen. Of om te zingen en piano te spelen. Maar wanneer oudere leerlingen of volwassenen beginnen met les, verandert vaak de interesse. Dan wil je soms andere stukken spelen. Of een andere stijl kiezen zoals klassiek.

Wij leggen samen met jou de basis waardoor dit allemaal kan en schakelen mee met je wensen. Ook krijg je de kans om verschillende dingen uit te proberen. Dat geldt voor kinderen en volwassenen. Want pianospelen is voor iedereen, voor jong en voor ouderen. Zie deze video.

piano leren spelen

Pianoles Udenhout: Alle kanten op!

Woon jij in Berkel-Enschot en wil je pianoles?
Oisterwijk ligt om de hoek. Naast de les kun je bij ons ook in een band spelen en hebben we diverse optreedmogelijkheden. Kijk maar eens bij onze events.

Meld je aan voor een gratis proefles en ervaar hoe Popwise werkt.

Zie hier wat klanten over ons schrijven (google reviews)!