Events

Popwise organiseert events waarbij je kunt optreden en podiumervaring opdoen. Dit gebeurt in samenwerking met partners in en rondom Oisterwijk. Jij kunt spelen, het publiek krijgt live muziek!

We zijn erg actief! Kijk hieronder maar eens wat we zo al hebben gedaan en nog gaan doen. Klik op een link voor meer info, foto’s en filmpjes!

Komende events

Popbands Parelkwis

Popbands Parelkwis

Popbands van Popwise op de Parelkwis

Zondag 3 oktober spelen tussen 14.00 uur en 17.00 uur voor u twee van onze popbands. Tijdens Parelkwis 2021 uitslagmiddag in Tiliander.

Parelkwis:
Het weekend ervoor deed popwise ook mee met de parelkwis zelf op zaterdag 25 september. De popband Heron speelde toen een 15 tal korte fragmenten die moesten worden geraden. Ben je ook benieuwd of jij ze weet? Klik hier om het filmpje te bekijken.

De liveoptredens zijn vrij toegankelijk.

Let op! Vanuit Tiliander is er wel toezicht ivm corona check app!

Parelkwis Popwise

Parelkwis

Digital Songwriting

Digital Songwriting

Digital Songwriting

Heb jij altijd al willen leren hoe je liedjes kunt maken met het gebruiken van een computer? Dan hebben wij geweldig nieuws voor jou! Onze nieuwe docent Joël gaat Digital Songwriting les geven bij Popwise. In deze lessen leer je hoe je met behulp van een computer liedjes kunt schrijven en opnemen.

Wil je meer weten over deze lessen, klik dan hier.

In het filmpje is te zien hoe Joël zelf te werk gaat.

www.googlemaps.nl

Vorige events

Popwise is weer open
Popwise Winterglow

Popwise @ Winterglow Oisterwijk

Popwise @ Winterglow Oisterwijk Jammer, jammer, jammer.... Het…
Pianoles Oisterwijk

[ecs-list-events excerpt=’260′]