Spijk

“Het belangrijkste is voor mij altijd dat er een prettige sfeer is tijdens de lessen en dat er een goede band is tussen leraar en leerling. Vanuit daar kunnen we samen aan de slag. ”

“Bij mij in de lessen focussen we ons op het behalen van jouw muzikale doelen, of dat nou in een band spelen met je vrienden, thuis meespelen met je favoriete muziek of studeren aan een conservatorium is.”

Spijk is actief als drummer, drum en band-coach en songwriter en is afstuderende aan de Rockacademie in Tilburg. Hij is als drummer en co-writer actief bij een divers aantal acts waaronder Folk songwriter :Sosesina, hiphop act Mosae en electro-pop act Lance Priester. Met verschillende theater-tours en poppodia-tours heeft Spijk onder ander al mogen spelen in zalen als Patronaat in Haarlem, Q-factory in Amsterdam, Bird in Rotterdam en de schouwburg van Deventer.
Als bandcoach is hij betrokken (geweest) bij verschillende non-profits. Waaronder R-newt en het EU-gesponsorde Musicians without Borders.
Buiten zijn muzikale bezigheden houdt Spijk zich ook bezig met psychologie en de wetenschap achter leren, wat ook in zijn lessen aan bod komt. Onderwerpen die we bijvoorbeeld zullen behandelen zijn techniek, sound, het schrijven van je eigen drumpartijen, het meespelen met nummers en improviseren. Ook gaan de lessen over hoe je slim kan oefenen, hoe je over het drummen moet nadenken en gaan we je muzikale horizon verbreden.