Joris

“Maar wat ik boven alles het belangrijkste vindt is dat de lessen leuk zijn en je ernaar kunt uitkijken. Daardoor groei je het meeste!”

Op mijn 9e ben ik begonnen met gitaar spelen, lekker mee rammelen met liedjes die ik mooi vond en nieuwe liedjes leren. Hierna ging ik steeds serieuzer muziek maken en gitaar spelen. Muziek is altijd een heel groot onderdeel geweest in mijn leven en daarom heb ik toen besloten hier iets in de professionele zin mee te gaan doen. Na mijn middelbare school ben ik toen gaan studeren op het Rock City Institute en Daarna op de Rock Academie in Tilburg. Op deze twee opleidingen heb ik enorm veel kennis opgedaan over muziektheorie, met andere muziek maken, de muziekwereld en natuurlijk de gitaar!

Ondertussen heb ik met veel bandjes en artiesten mogen optreden en veel ervaring opgedaan. Daarnaast heb ik veel losse opdrachten mogen doen zoals het inspelen van platen en losse optredens als sessiemuzikant.

Bands en artiesten waar ik nu mee speel zijn:

-Oliver Pesch
-Simon Keats
-Rosemary sons
-Robin Borneman

Naast veel muziek maken en optreden vind ik het heel tof om mijn kennis door te geven. Mensen op weg helpen wanneer ze net beginnen of te begeleiden in hun proces.

In de lessen wil ik zoveel mogelijk rekening houden met de individuele leerling en zijn of haar voorkeuren en behoeftes. Iedereen leert op een andere manier en dit wil ik natuurlijk benutten om het beste resultaat te behalen.

Maar wat ik boven alles het belangrijkste vindt is dat de lessen leuk zijn en je ernaar kunt uitkijken. Daardoor groei je het meeste!