Popwise op foodfestival Tuinderij de Es in Haaren

Tijdens het Food Festival kan je de hele dag door genieten van lokaal muzikaal talent. Jan Ophuis heeft samen met Popwise een mooi muzikaal programma samengesteld. We stellen er een aantal aan jullie voor:

Linda en Lennart treden naast hun 5-koppige pop/rock band “The Sparrows” ook op als akkoestisch duo. Linda zorgt hierbij voor de zang/gitaarpartijen en Lennart voor de toetsen. Als duo coveren zij nummers van o.a. Elvis Presley, John Legend en Cascada.

Marleen van den Bosch
zingt, danst en acteert al vanaf haar zevende. Ze speelde in diverse amateurproducties (‘Club Municipio’, ‘Magic Smoothie’), volgt gitaar- en acteerlessen bij Factorium Podiumkunsten en was tussen 2019-2020 de zangeres van Popwise band ‘Take it’. Marleen verzorgt regelmatig solo-optredens tijdens Popwise bandevenementen met nummers van o.a. Billie Eilish, Maroon 5 en Nea.

Benthe & Lars
Een sing a songwriter duo met ook een liefde voor covers. Vorig jaar nog won Benthe de juryprijs tijdens de Alegria School Battle in Factorium Tilburg. En nog mooier is dat zij zelf uit Haaren komt en dus is het voor haar een thuiswedstrijd. Op 10 juli spelen ze een selectie van hun lievelingsnummers.

Pianoleerlingen
Naast deze 4 acts spelen er ook gedurende de dag verschillende pianoleerlingen van Popwise.

Blok 1 (14.00 – 14.45 uur)
Marianne van den Breekel
Daphne Hems
Marco Balvers

Blok 2 (15.00 – 15.45 uur)
Jort Cornelissen
Saar van Keulen
Vera van den Bosch

Acts Popwise Tuinderij de Es
Popwise Foodfestival Tuinderij de Es