Nouk

Binnen het zingen staan jij en jouw groei op de eerste plaats!

Mijn naam is Nouk en ik ben in 2023 afgestudeerd vocalist aan de Fontys Rockacademie in Tilburg in de richting skills- en bandcoaching, met een minor in “Performance Coaching and Training” (over consistent je “personal best” uit jezelf te kunnen halen).

Ik ben op het moment veel actief op het podium in heel de BeNeLux en Duitsland met mijn Tina Turner Tribute band ‘This is TINA!’ als backing vocalist en danser! Daarnaast ben ik ook vaste invaller bij de ABBA tribute band A-Fever (bekend van Tribute Battle of the Bands op TV) als backing vocalist en percussionist.

Naast mijn activiteiten op het podium heb ik ook ervaring met songwriting (ik schrijf zelf folk/singer-songwriter songs), het maken en in de studio opnemen van koor- / backing-vocal arrangementen, geef ik met veel passie mijn zanglessen en ben ik sinds afgelopen jaar ook de koorleider bij De Helmondse Musical!

In mijn lessen vind ik het belangrijk om leerlingen verder te helpen zichzelf te ontwikkelen. Ik besteed dus niet alleen aandacht aan alle belangrijke zang-technische en muzikale aspecten, maar ook aan jouw persoonlijke groei als mens.